Заради блокадите на кръстовища в София: Препоръчва се използването на метрото. Автомобилите да минават по алтернативни трасета


Тази сутрин движението в столицата беше спокойно. Очаква се в сутрешния пик да се образуват колони по алтернативните маршрути на бул. "Цариградско шосе". Затворено е кръстовището на Ректората и част от градския транспорт е със скъсени маршрути.

От няколко дни основни кръстовища в София са блокирани. От дирекция "Управление и анализа на трафика" препоръчват да се използва метрото, тъй като това е единственият градски транспорт, който не е засегнат. При необходимост от използване на автомобил - следете алтернативните трасета. Препоръчва се транзитът, който преминава през града, да се насочи към Северната скоростна тангента.

Има закъснения на автобуси. Следи се ситуацията и опитите са да се подпомага градския транспорт. Целодневно се следи работата на светофарните уредби. От Центъра за градска мобилност следят и при нужда се реагира на момента спрямо натоварванията и задръстванията.

Измисля ли си нападение бившият служебен премиер Ренета Инджова?

Предишна новина

ССЗБ изразява недоволство от неспазено обещание на премиера Борисов

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.