Връщаме на Германия 22-годишен, убил човек, за да впечатли рокаджия


22-годишния Корай Ташдемир, който се издирва за убийство в Берлин, ще бъде предаден на германските власти, реши Хасковският окръжен съд. Младежът застрелял в Берлин през септември т.г. 32-годишен мъж. Мотивът за престъплението е повече от нелеп. Ташдемир убил мъжа безпричинно. Искал да покаже, че е жесток убиец и така да впечатли свой роднина. Той бил член на известната с призивите си за насилие в парчетат аси рок банда "Хелс Енджълс", която Корай обожавал.

22-годишният турски гражданин бе арестуван преди 2 седмици на граничния пункт Капитан Андреево. Той се опитал да влезе в България с редовните си документи. Тогава станало ясно, че срещу него има издадени две европейски заповеди за арест. Едната е от берлинската прокуратурата, в която пише, че Ташдемир е разследван за убийство в германската столица. Съдът в район "Тиргартен" пък издал заповед за арест на 22-годишния турчин, защото трябва да изтърпи наказание от година и 8 месеца затвор за кражба.

Извършил я по време на отпуск от затвора. Младежът разбил офис и отмъкнал от там куфар с мостри и лазерен уред за измерване на разстояние, пише в документите, изпратени от Берлин.

Баща и син пребиха шофьор - карал бавно

Предишна новина

Взривиха банкомат в Гърмен

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.