Волен Сидеров осъди за пореден път СКАТ


Бургаският районен съд осъди един от водещите на ТВ СКАТ Димитър Байрактаров за обиди, клевети и неверни твърдения. Това е поредното спечелено дело от Волен Сидеров срещу тази телевизия и водещите в нея, повечето от които са част от ръководството и членове на партия НФСБ, съобщиха от "Атака".

Бургаският окръжен съд осъди Валери Симеонов за обидни изрази и квалификации към стотици хиляди българи, упражнили изконното си право на глас в Република България. Няколко дни след парламентарните избори 2013 г. съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов нарече избирателите на Сидеров и "Атака" "лумпени, прости и тъпи хора, малоумници".

От "Атака" поздравяват тричленния състав на Бургаския окръжен съд с председател Кирил Градев и членовете - Веселка Узунова и Георги Георгиев, за професионализма и смелостта им, въпреки натискa, който упражнявал Симеонов върху институции и органи на реда в Бургас чрез телевизията, която притежава. Решението не подлежи на обжалване.

Предстои образуване на изпълнително дело срещу Валери Симеонов за принудително събиране на присъдената сума в решението на Бургарския окръжен съд.

Пари за нов затвор могат да се осигурят при продажба на имоти на "Фонд Затворно дело"

Предишна новина

Банкер: Да не избързваме с фалита на граждани

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.