Виктория Бекъм се почувства обидена като икона на анорексията


Четиридесет и три годишната Виктория Бекъм ще даде под съд представители на кафене в английския Тайнсайд. Виновна е реклама, която компанията пусна наскоро. Върху минивана, на фона на който се е снимал мениджърът, е залепен твърде странен постер: карикатурно нарисувано изображение на слаба и непривлекателна девойка с надписи "Виктория Бекъм" и "икона на анорексията". Всичко това до слогана "Нашата пица е по-тънка от Виктория Бекъм".

Представители на Виктория изразиха възмущение, че заведението си е позволило тази реклама. Според тях това е пряка обида както на самата Виктория, така и на други слаби жени. Бекъм има намерение да защити честта си по съдебен път, за да не позволява недвусмислени шеги по свой адрес и по адрес на външността си.

Това удря по репутацията на Виктория, това е абсолютно неуважение, заявява представител на знаменитостта.

Мениджърът на заведението отговори с уверения, че компанията не е искала да обиди никого

"Ние искахме да се разбере, че проблемите с хранителните нарушения са много сериозно нещо, но не искаме да привличаме силно вниманието върху хората, страдащи от този проблем… Бихме искали нашите посетители да възприемат тази реклама в контекст … Анорексията и всичко свързано с нея е сериозно нещо, заявява мениджърът на Fish and Chips.

Но тази реклама не се хареса не само на Виктория, но и на обществена организация, която е убедена, че такова пренебрежително отношение е недопустимо от страна на компанията.

Те рискуват всичко да стигне до обратното – до обида към хората. Те може да помислят, че ги обиждат, а не им предлагат вкусна пица, казва един от блогерите в мрежата.

Как ще завърши тази история засега не е известно. Да се надяваме, че историята ще се реши още преди влизането ѝ в съда, пише сплетник.ру. /БГНЕС

Некоректните аргументи във ветото на президента

Предишна новина

Грешен акт на КАТ бутна глоба за 600 лева

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.