Убитата Елена набирала 112 преди мъжът й да я застреля


Четири жалби до полицията и прокуратурата, поредица обаждания на 112 и ограничителна заповед не успяха да спасят 42-годишна жена от нейния 64-годишен съпруг, разказва NOVA за убийството пред свидетели преди дни в "Лагера" в София.

Преди дни жена беше застреляна с четири куршума пред очите на най-добрата си приятелка край заведение, в което била.

Елена, майка на две деца, бе убита в деня, в който е подала сигнал срещу мъжа й Венцислав Василев, само два часа преди той да изстреля куршумите си в нея. Предният ден също е подала сигнал.

Срещу мъжа има и ограничителна заповед - подала молба преди две години, а този юни я е получила. Най-добрата й приятелка разказва, че той е нарязал и гумите на колата й. Опитал се и да я прегази.

Жената е снимала Елена малко преди мъжът й да я убие. Точно набирала телефон 112, за да подаде нов сигнал, защото той бил зад нея. Милена дори уловила момента, в който Венцислав вади пистолета си. След като застрелял Елена казал, че отива да се предаде.

Казал й, че е нагла и безсрамна, съсипвала му живота.

Двете най-добри приятелки на Елена разказват, че тя не е била сигурна. Мъжът й обикалял блока й, научил къде работи. Двете казват, че още при първия сигнал някой е трябвало да направи нещо.

Кой пусна по пързалката скандала "Цанков камък"

Предишна новина

Колумбия предложи убежище на бившия главен прокурор на Венецуела

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.