Търсят в Пловдивско убиеца от "Соло"


Убиецът от "Соло" Илиян Тодоров е издирван в гори в Пловдивски окръг. Полицията в Пловдив е вдигната на крак, след като преди месец ГДБОП е препратило случая към пловдивската прокуратура, съобщава pik.bg.

До там се стигнало, защото Илиян Тодоров за последно преди присъдата обитавал апартамент в Пловдив.
Криминалистите смятат, че той се крие в гористите местности, а приятел на баща му го обгрижвал с нужните за оцеляване пари и дрехи.

Ченгетата следят родителите на младежа, но те не били глупави и изобщо не общували с пряко с убиеца.
Разследващите не допускат, че Илиян Тодоров е напуснал страната. Те дори чакали нови послания от него, с които по-лесно да могат да се ориентират къде се намира. След като изпрати видеозапис до главния прокурор, двойният убиец се изпари и до този момент никой не го е виждал.

Припомняме, че съдът му даде доживотна присъда.

На 18 април 2009 г. пред дискотека "Соло" на ул. "Позитано" в столицата смъртоносно бяха намушкани 21-годишният Кирил Въжаров, вратар на Националния отбор по хокей и на отбора на "Славия" и 24-годишният Васил Александров. Третото момче Кирил Димитров беше тежко ранено. Кирил Въжаров почина на място, а приятелят му Васил Александров на път за болницата. Младежът, останал жив, е станал свидетел на убийството на двамата си приятели.

Трагедията се разигра до Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата "Света Неделя".

Eкоминистерството даде Ваня Щерева на прокурор заради панда

Предишна новина

На 21 май е делото на българите, обжалващи смъртни присъди в Малайзия

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.