Прокуратурата се самосезира за жената, скачаща пред коли в Бургас


По повод информация в средствата за масово осведомяване, че ежедневно, жена на средна възраст се провира между автомобилите в района на блок № 72 в комплекс "Лазур" и пада, поради което съществува реална опасност от възникване на инцидент, Районна прокуратура -Бургас се самосезира по случая. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Образувана е преписка и е възложено извършването на проверка, целяща установяване самоличността на гореупоменатото лице и при наличие на основание предприемане на мерки по Закон за здравето. Жената имала навик да изскача изненадващо на пътя и да изостря до краен предел нервите на нищо неподозиращите водачи.

"Преди месеци същата тази жена стана повод велосипедист да падне от колелото си и да се потроши, тъй като тя рязко замахна към него докато той преминаваше", разказа чера свидетел пред "Флагман". Други очевидци твърдят, че жената освен, че имала психично заболяване, била и непрекъснато пияна. Жителите на кв. "Лазур" са категорични, че тя представлява опасност за минаващите между жилищните блокове шофьори.

ЦИК все пак наказа "Атака" за агитационните билбордове

Предишна новина

Ще бъде ли задължен Гугъл да "скрива" неудобна лична информация*

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.