Прокуратурата с кампания в подкрепа на близките на починалия прокурор Красимир Христосков

Прокуратурата с кампания в подкрепа на близките на починалия прокурор Красимир Христосков

Прокуратурата организира кампания в подкрепа на семейството на починалия прокурор от Софийската районна прокуратура (СРП) Красимир Христосков, става ясно от съобщение на държавното обвинение.

Главният прокурор Иван Гешев и ръководството на прокуратурата поднесоха и своите искрени съболезнования на семейството, близките и колегите на Красимир Христосков, който загуби битката за живота си навръх Националния празник на България – 3 март – след кратко боледуване.

Желаещите да подпомогнат близките му могат да дарят средства в специално създадена за целта кутия в стая № 808 в Софийската районна прокуратура.

Поклон пред паметта му!

Още по темата

IN MEMORIAM: Почина следователят от НСлС Магдален Маринов

Предишна новина

МВР открива телефон за сигнали за престъпления в изборния процес

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    Димитър | нерегистриран
    6
    0

    Не познавам починалият прокурор,но като граждани,читател и син на починал след операция от корумпирани професори/Бог да го прости/ през 2003 г. прокурор,служил достойно на Държавата като Гл.следовател,Прокурор в РП в СГП,лично изказвам адмирации на сегашният Гл.Прокурор и прокуратурата като Гилдия,че са загрижени за семейството на техен колега,загубил живота си в тези трудни времена.Навремето нямаше такава взаимопомощ в Гилдията.Бог да Ви благослови и Ви пази от всяко Зло.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.