Откраднали БМВ-то на Борислав Сарафов

Откраднали БМВ-то на Борислав Сарафов

Автомобилът на заместник-главния прокурор Борислав Сарафов е бил откраднат на 30 май и не е открита досега, съобщи в. "24 часа". Сарафов потвърдил за кражбата, добавил, че е подал жалба в полицията.

Заместник-главният прокурор паркирал вечерта пред блока си автомобила си марка "БМВ". Когато следващата сутрин съпругата му тръгнала за работа, видяла, че колата я няма.

Кражбата е била извършена ден, след като бе четена присъдата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, уточнява в. "24 часа". На 29 април той бе осъден на 4 години затвор. На въпрос дали свързва посегателството с това дело или въобще с работата си, Сарафов казал: "Отдавам го на случайно съвпадение на обстоятелствата. Не вярвам да е свързано с работата ми и не съм привърженик на конспиративните теории."

Колата е била на шест години и половина и на 63 000 км, добре поддържана и комплектувана по думите на Борислав Сарафов. Регистрирана е била на негово име.
Според полицаи автомобилът отдавна е разглобен на части и шансовете да бъде разкрита кражбата са нулеви. БМВ-то е било застраховано.

От полицията казали, че автомобилите марка "БМВ" били сред 5-те най-крадени в страната. 321 е броят на задигнатите БМВ през миналата година. Това му отрежда първо място в черната класация. След него е "Фолксваген" - 183 откраднати, а челната петица, съставена изцяло от германски марки коли, допълват "Ауди", "Мерцедес" и "Опел" съответно със 123, 84 и 81 откраднати автомобила.

Христо Иванов: Трябва да се прекрати натискът над магистрати

Предишна новина

И.д. кметът на Куклен задържан и обвинен за афера с доставка на храни

Следваща новина

Коментари

4 Коментара

 1. 4
  Мечо Пух | нерегистриран
  9
  0

  След глобалното затопляне и презастрояването на Черноморието това е третият по значимост проблем.

 2. 3
  Пак добре! | нерегистриран
  6
  -1

  Щото можеше да му откраднат примерно жената, или главата.  Друг е въпроса, че последното няма стойност. Тогава пак да подаде жалба в полицията и ... да чака ... отговора. 3. 2
  Провинциален прокурор. | нерегистриран
  22
  -1

  АЗ карам 19 годишна барака и не я крадат.

 4. 1
  | нерегистриран
  7
  -2

  http://frognews.bg/news_74977/Otkradnaha_BMV-to_na_B_Sarafov_plache_Gjobels/

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.