Освободиха единия брат Абделслам поради липса на доказателства


Един от тримата братя Абделслам в Белгия отрече каквато и да било връзка с терористичните атентати в Париж. След като беше освободен от съда поради липса на доказателства той направи изявление пред медиите. Мохамед Абделслам е на държавна работа в община Моленбек и е имал алиби за цялата вечер в петък 13 ноември, тъй като е бил по служба в град Лиеж. Затова е бил пуснат без никакви обвинения след 36 часа в ареста:

Аз съм общински служител и то от 10 години. Никога с никого не съм имал проблеми и семейството ни никога не е имало работа с правосъдието.

Единият брат на Мохамед - Ибрахим беше идентифициран като единият от терористите -камикадзе, самовзривили се в Париж. Третият брат - Салах Абделслам е беглец №1 в Белгия и също е издирван за участие в атентатите. Мохамед заяви, че не знае къде е брат му:

Той израсна тук, тук ходеше на училище. Това е едно съвсем нормално момче,Колкото до другия загинал брат, Мохамед каза:Въпреки, че някои ще помислят, че лъжа, знайте, че аз и семейството ми сме трогнати от това което се случи. Ние мислим за жертвите и техните семейства. Нито за миг не сме предполагали, че един от братята ми е замесен в този атентат. Но трябва също да разберете, че ние имаме майка и въпреки всичко, той остава нейно дете.

Катерицата затворен във виетнамска клетка

Предишна новина

Съд отмени глоба от 15 000 лв. за 2 песни

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.