Оставиха в ареста мъжа, хванат с близо 6 кила екстази


Постоянна мярка задържане под стража наложи на 53-годишния Денислав Христов Бургаският окръжен съд по-рано днес. Съдия Яни Гайдурлиев прецени, че има опасност мъжът да се укрие или да извърши друго престъпление. Христов е с двойно гражданство, стана ясно по време на съдебното заседание днес. Той е обвинен за притежание с цел разпространение на 5,8 кг екстази. Задържан е при спецакция в петък на бензиностанция в Бургас.

Защитата подчерта, че в този момент Христов е имал в себе си 2,7 г наркотик, а по делото няма доказателства за връзка между обвиняемия с голямото количество дрога. Денислав Христов е разработван от няколко месеца, използвани са били и СРС-та, които го уличават, пише "24 часа". На Закона за специалните разузнавателни средства се позова и прокурор Георги Дуков, обяснявайки в съдебната зала, че на по-късен етап към делото ще бъдат присъединени и други доказателства.

Христов е с диабет и високи стойности на кръвната захар, адвокатите му представиха и медицинско. Съдът обаче прецени, че заболяването може да се контролира и в условията на ареста./Марица.бг

Пламен Георгиев: Интересът на държавата при отнемането на имуществото на Цветан Василев е защитен на 100%

Предишна новина

Изнасилената и убита от афганистанец била дете на високопоставен служител на ЕС

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.