Окончателно: Бат Сали вече без имунитет


Депутатът Александър Методиев, по-известен като Бат Сали вече е без имунитет. Преди дни лично главният прокурор Сотир Цацаров му го поиска след кавга на пътя, в която беше замесен народният представител. Той беше обвинен, че се е заканвал да "уволнява" полицаи, спрели бус с "негови хора" – футболния отбор на ромите от Самоков.

При извършена от прокурор от Софийска градска прокуратура предварителна проверка са събрани данни за това, че на 1 май тази година в Костенец Александър Методиев е извършил две престъпления от общ характер – противозаконно пречене на орган на властта да изпълни задълженията си, при условията на продължавано престъпление и хулиганство.

Народният представител, по-известен като Бат Сали, доброволно се отказа от защитата си. Депутатът отрича да е обиждал и заплашват полицаи. Той заяви, че се е намесил, защото имал съмнение, че пътната акция се осъществява по етнически признак:

"Аз имам това право като народен представител след като получа сигнал от хората от моя етнос, да поискам информация каква е причината да се спират само мургави водачи на превозни средства", заяви Бат Сали за Нова тв. Той допълни още, че се наложило да си размаха служебната карта, защото "за мен това бяха мними полицаи, защото не ми се представиха". Той заяви още, че не е ги е заплашвал с уволнение, а израза "ще се видим някой ден цивилни" бил по повод на това, че са "мними полицаи".

Шофьор с 2 г. стаж причини меле със смърт

Предишна новина

Тръмп съди бивш помощник за 10 милиона долара за разкриване на информация

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.