Над 5000 души искат съд за убиец на куче в Момчилград


Над 5 000 души са подкрепили Петиция за осъждане на извършителя на жестокото убийство на куче в Момчилград, съобщава Родопи24.ком. Вчера до 16.00 часа Петицията бе подписана от 5 087 души. Тя продължава да се разпространява в социалните мрежи по целия свят.

Създадена е от Найджъл Камерън и е адресирана до Районното полицейско управление в Момчилград, до Областната дирекция на полицията и главния секретар на МВР.

Както Марица.бг писа, кучето бе убито на 30 юни. "Тази сутрин това невинно животинче е влезнало на входа на синия блок, вх.Б, в град Момчилград. Един живущ от първия етаж зверски го преби с ритници. Кученцето е умъртвено. Лично бях свидетел", алармира момчилградчанката Айше Али.

"Този ужасяващ акт на жестокост към животните се е случил в град Момчилград, България. Невинното бездомно кученце е убито от Адем И. Мъжът умъртвил невинното куче, защото се приютило под неговия балкон", се казва в Петицията.

Адем стъпкал кучето, което починало от вътрешни кръвоизливи и наранявания, а минувачи наблюдавали ужасени и безсилно. Полицаи са открили Адем в района на гарата, закарали го в районното управление, снели му обяснения и го освободили. "Срещу него не е повдигнато обвинение, защото нямало подадена жалба срещу него", пише Найджъл Камерън. /Марица.бг

Съдът не пусна Маймуната от ареста

Предишна новина

Съдът в Страсбург допусна иск на жертви и близки на загинали при трагедията в Беслан

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.