Момиче си преряза вените след изнасилване


17-годишно момиче опита да се самоубие, като си преряза вените след изнасилване. Заради престъплението на съд ще бъде изправен 30-годишен мъж, който живеел на семейни начела с майката на жертвата.

Тихомир Д. е обвинен, че в средата на март т. г. се нахвърлил върху момичето в двор на къща в село Стежерово, община Левски.

Мъжът и майката на девойката живеели заедно от шест години. Те обитавали жилище, съседно на къщата, в която били пострадалата, сестра є и двамата є братя. Тихомир издебнал момент, в който майката отишла до магазин. Нахвърлил се върху момичето и изтръгнал телефона от ръцете му. После го грабнал през кръста и го отнесъл зад къщата. Въпреки виковете на девойката и молбите й да бъде пусната, извергът я насилил. После я заплашил с убийство ако разкаже на майка си. Разстроената жертвата решила да сложи край на живота си, но била спасена от лекари.

Жена на средна възраст пък бе изнасилена на улицата във вторник сутринта във Варна. Пострадалата е в стабилно състояние и успяла да даде бегло описание на нападателя.

За гнусното престъпление първоначално били арестувани десет човека. По-късно само един от тях останал в килия.

КЕВР прекрати процедурата за отнемане на лиценза на ЕВН

Предишна новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.