Министерството на правосъдието обяви конкурс за 36 места за държавни съдебни изпълнители

Министерството на правосъдието обяви конкурс за 36 места за държавни съдебни изпълнители
Снимка: Pixabay

Със заповед на министъра на правосъдието Десислава Ахладова е обявен конкурс за вакантни 36 места за длъжността „държавен съдебен изпълнител“  в общо 33 съдебни райони в страната.

Кандидатите могат да подават заявление за участие в конкурса в деловодството на Министерство на правосъдието или по пощата в 14-дневен срок от обнародване на заповедта в „Държавен вестник“, за което ще има изрично съобщение на сайта на Министерството на правосъдието в рубрика „Кариери“.

Конкурсът ще се състои от писмен и устен изпит.

Писменият изпит под формата на тест ще се проведе в сградата на Министерство на правосъдието – гр. София, ул. „Славянска“ № 1 на 15 ноември 2020 г., с начален час 10.00 часа.

В зависимост от броя на допуснатите до участие в конкурса кандидати, мястото на провеждане може да бъде променено със заповед на министъра на правосъдието, поставена на видно място в сградата на Министерство на правосъдието и публикувана на интернет-страницата му – www.justice.government.bg най-малко 7 дни преди датата на писмения изпит.

Заповедта на министър Ахладова можете да видите на сайта на Министерството на правосъдието в рубрика „Кариери“.

Най-много вакантни позиции има в София – 4, а във всички останали са по една. Съдебните райони, за които се търси ДСИ, са Айтос, Ардино, Ботевград, Бяла, Велики Преслав, Велико Търново, Видин, Габрово, Девня, Димитровград, Дупница, Елин Пелин, Казанлък, Кула, Левски, Малко Търново, Мездра, Нова Загора, Омуртаг, Панагюрище Пловдив, Раднево, Самоков, Свиленград, Севлиево, Силистра, Сливен, Трън, Трявна, Тутракан, Хасково и Чепеларе.

Група съдии готвят въстание пред ВСС заради ЕИСС

Предишна новина

Димитър Ганев отрече да познава Лозан Панов, със съпругата му имал отношения само в съда

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  Фукльо | нерегистриран
  3
  0

  Когато събереш необходимата миза.

 2. 1
  А за ЧСИ? | нерегистриран
  4
  0

  А за ЧСИ кога?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.