Майката на Цветан Василев го съветва да не се прибира в България


Майката на банкера Цветан Василев отправи апел към сина си да не се прибира в България. Тота Василева даде първото си телевизионно интервю пред камерата на bTV.

"Много ревах, бял ден не съм виждала вече четири месеца. Казах му, като не вървят нещата, не се прибирай в България. Аз мога да го видя веднъж в годината, но да знам, че живее спокойно", сподели майката на банкера.

"Какво значи банка? Или ще фалира, или ще му я вземат. То се е видяло. Искам да вляза в това помещение и да видя какво е. Представям си го страшно", допълни жената.

"Пеевски и Бареков... Видях какво направиха с него. Само те направиха това нещо. За едни пари, да кажем - ако е за пари, да хващат човека и да мислят да го ликвидират. За едни пари да убиваш ти човека. Но ние нямаме държава", смята Тота Василева.

"На тия, които го направиха, им давам Господ да са като мене. Да живеят на стари години с такива дертови. В последните ми дни от живота...", каза още майката на Цветан Василев.

Комисията за потребителите ще глоби туроператор

Предишна новина

"Атака" подготвя сигнал до главния прокурор срещу Шаламанов

Следваща новина

Коментари

3 Коментара

 1. 3
  анонимен | нерегистриран
  0
  0

  Недостойно е една възрастна жена да се използва, за да предизвиква съчувствие към един от най-богатите хора в тая държава, който още дължи отговор къде са парите на хората.

 2. 2
  Анонимен | нерегистриран
  0
  0

  Ама как Бареков е виновен за всичко! Дори за раждането на Борисов!

 3. 1
  Кучка | нерегистриран
  0
  0

  Не е нормално да се мотляви там. Той католицизма разваля психиката

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.