Късни новини: Да станеш дядо на 33 години! Съдът в Петрич "ожени" непълнолетните Гюла и Кирил, бащата на булката, родила на 13, даде благословията си


Бащата на млада петричанка, който е само на 33 години, се оказа че е не само тъст на кандидат младоженец, но и дядо на внучето му, родено от дъщеря му преди почти 3 години, когато тя е била едва на 13 г.

Ситуацията втрещи магистратите в Петрич на днешното съдебно заседание за разрешаване на вече 16-годишната майка и любимия и да сключат граждански брак.. Бащата на непълнолетната "жена" от ромски произход бе призован в съдебна зала като свидетел. Именно от неговите показания стана ясно, че дъщеря му Гюла Д. го е направила дядо. Той е на 33 години и с признанията си постави съда в ситуация да пресмята, че до 40- годишна възраст свидетелят, ще е вече и прадядо. Куриозният случай накара присъстващите в съдебна зала да онемеят.

Оказа се, че двамата влюбени – Гюла и Кирил К. искат от съда да издаде решение да сключат граждански брак. Това се прави поради непълнолетието младоженците. Решението на младите влюбени да сключат брак е по искане на младоженката. Нейните родители се примирявали с положението си да съжителстват на семейни начала заради социалните придобивки, които се получавали от бабата на детето като за самотна майка. Съдът им разреши да се оженят.

Венци Методиев

Компенсацията за жертвите на престъпления скача двойно

Предишна новина

Кабинетът оспори съдебния иск на ЕК за мръсния въздух у нас

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.