Запалиха мерцедес на кметска дъщеря


Мерцедесът на дъщерята на кмета на Забърдо Валентин Черпоков - Росица Черпокова, бе запален в първите часове днес в Пловдив. Автомобилът бил паркиран на бул. “Дунав” в града под тепетата, когато бил обвит в пламъци.

Към 2,10 ч. очевидци забелязали огъня и веднага сигнализирали в полицията. Позвънили и на кмета. Въпреки намесата на пожарникарите мерцедесът е напълно изгорял.

“Касае се за умишлен палеж, който е отмъщение към мен от определени политически противници”, каза кметът на Забърдо. Той твърди, че враждата срещу него не е спряла от последните избори. “Вече две години бял ден не сме видели. Постоянен тормоз. Явно политическите ми противници се опитват да ме сплашат вече и чрез семейството ми. Тормозът нараства, защото ме избраха за посланик на туризма на България по света”, каза Черпоков. Според него откакто е бил избран за кмет, срещу него били пускани много доноси. “Ежедневно давам обяснения пред различни институции. Станах обект на 40 проверки и не откриха нищо нередно”, каза кметът. Той добави, че 31-годишната му дъщеря е притеснена след инцидента.

Тържествено бе открита сградата на Административен съд – Велико Търново

Предишна новина

Домашен арест за шофьор на катафалка, причинил смъртта на туристка в Сапарева баня

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.