Незаконно поставен е кабелът, убил след токов удар момче в София

Незаконно поставен е кабелът, убил след токов удар момче в София

Напълно незаконно поставен е кабелът, убил след токов удар 16-годишното момче в София. Това стана ясно от думите на столичния кмет Йорданка Фандъкова по време на брифинг. 

"За обекта има сключен договор с ЧЕЗ за предоставяне на ел енергия", заяви още кметът на София. Договорът с ЧЕЗ за присъединяване към мрежата пък бил сключен през 2011 г. а по думите й представлявал "една хвърчаща бележка".

"Пред паметта на Людмил и пред близките му дължим много ясни отговори. Всички обстоятелства около този фатален инцидент трябва да бъдат разкрити. Да бъдат разкрити конкретните отговорници, чиито действия или бездействия доведоха до смъртта на едно невинно дете. Веднага след случая разпоредих проверка, която приключи", каза още Фандъкова. 

Още по темата

Обвиниха мъж в измама за над 39 000 лв., предлагал разрешително за оръжие

Предишна новина

Международният арбитраж в полза на търговските отношения

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  М.М. | нерегистриран
  0
  0

  ВИНАТА НА ДЪРЖАВА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ В НАЙ-ГОЛЯМА СТЕПЕН Е НА ВЪРХОВНИЯ КАСАЦИОНЕН СЪД. ЗАПОМНЕТЕ ГО И ДА ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ КОГАТО СЕ КОНСТИТУИРА ОБИКНОВЕНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ С ИСКАНЕ ДА СЕ СВИКВА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ЗА ДА СУЗДАДЕ ДВУКАМЕРЕН ПАРЛАМЕНТ И ТАЗИ ИЗМИШЛЮТИНА ВНС ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА. ТАКОВА "ИЗОБРЕТЕНИЕ" ПО СВЕТА НЯМА.
  ВЪРХОВНИТЕ СЪДИИ ДА СЕ НАМАЛЯТ ДО 11 И ДА СЕ ИЗБИРАТ С МАНДАТИ ОТ НАРОДА КАКТО СА В ОТДЕЛНИТЕ ЩАТИ.
  АКО ВКС ВМЕСТО БЛЯ, БЛЯ ПОСТАНОВЯВАХА РЕШЕНИЯ "В ИМЕТО НА НАРОДА", А НЕ В ИМЕТО НА ПРЕСТЪПНИ ИНСТИТУЦИИ И ПРИСЪЖДАХА МИЛИОНИ ОБЕЩЕТЕНИЯ ЗА СМЪРТА ПО ВИНА НА ИНСТИТУЦИИТЕ ИЛИ ДРУГИ ЛИЦА - ТОГАВА ЧЕЗ И СТОЛИЧНА ОБЩИНА ЩЕ ИЗТРЪПНАТ.
  АКО ВКС СЪЗДАДЕ ПРАКТИКА, ЗА КОЯТО ДА СЛЕДИ И РЕШИ, ЧЕ СОЛИДАРНО ЧЕЗ И СТОЛИЧНА ОБЩИНА ТРЯБВА ДА ИЗПЛАТЯТ 10 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА 16 ГОДИШНОТО МОМЧЕ - ТОГАВА И ФАНДЪКОВА ЩЕ ЗАПРЕТНЕ РЪКАВИ ДА ОПЪВА КАБЕЛИТЕ :)))
  СЪДИИТЕ ОТ ГРАЖДАНСКО ОТДЕЛЕНИЕ НА ВКС СА ВИНОВНИ, ЧЕ НЕ ПРИЛАГАТ ЧЛ. 124 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА Р.БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ИМА ПРЯКО ДЕЙСТВИЕ, А ТАРИКАТСКИ СЕ ПОЗОВАВАТ НА ЧЛ. 280(3) ГПК.
  ТАКА ТОПЛОФИКАЦИЯ "СПЕЧЕЛИЛА" ДОВЕРИЕТО НА СРС И СГС РЕКЕТИРА БЕЗ ДА ИМА В МНОГО ЗАВАРЕНИ ЕТАЖНИ СОБСТВЕНОСТИ ИЗИСКУЕМИТЕ ПО ЧЛ. 149(1)6 ПИСМЕНИ ДОГОВОРИ.
  С ИЗБОРИ СЪДИИТЕ ПОНЕ ВЪВ ВКС И ВАС ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВЯТ В КОНКУРЕНТНО СЪСТЕЗАНИЕ. СЕГА ДВЕТЕ СЪДИЛИЩА СА ОКОЛО 180 СЪДИИ, А В ЩАТА ЮЖНА КАРОЛИНА ТЯХНАТА РАБОТА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ 5 ВЪРХОВНИ СЪДИИ ИЗБИРАНИ ОТ НАРОДА С МАНДАТ.
  "GOOGLE.COM" Е ВЕЛИК И ЗНАЕ ВСИЧКО, А ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ЧЕТЕ.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.