Хаджигенов блокира магистрала Марица, вика ятаци да му носят провизии


Николай Хаджигенов от тъй нареченото "Отровно трио" изненадващо блокира с шепа протестиращи магистрала "Марица". Вечерната акция не бе обявена предварително, нито пък е съгласувана с властите. За блокадата се похвали с видео самият адвокат от шосето край Свиленград.
 
Хаджигенов отправи апел за ятаци, които да му носят храна и вода на шосето.

"Барикадата на "Капитан Андреево има нужда от храна, вода и подкрепления. Заповядайте!", подкани през профила си във Фейсбук адвокатът, който разбуни народа да съди държавата за носенето на маски срещу заразата от коронавирус.

"Добре, че са униформените, тъй като реално са повече от нас и блокират по-ефективно магистралата от нас", каза още Хаджигенов.

Докато той записваше видеобръщението си, се чуха викове "Оставка".

Насред магистралата вече се вижда и една разпъната палатка. Полицаите пък са облечени с жълти жилетки "антиконфликт".

Най-засегнати са турските гастербайтери. Един от тях заяви, че е тръгнал към Истанбул за консултация, тъй като има аритмия.
 

Събират подписка срещу протеста и блокадите на кръстовища в София

Предишна новина

След призива на Румен Радев “Мутри, вън!” и останките от ВИС-2 на протеста*

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    Българин | нерегистриран
    0
    0

    ГЕРБ и лично Бойко Борисов превърнаха МВР във фашисткото Гестапо, което както по времето на Хитлер репресира и убива буквално всички, които са против мутрите и фашизма, възцарил се поетапно от 10 години у нас. Нека обаче знаят тези, които унищожават собствения си народ и особено днешните полицаи и наблюдателите от службите и НСО, покриващи побоите над журналисти и протестиращи на сборището на хунтата, както и преди под колоните на МС, че ще дойде много скоро възмездието за тях - един по един - до един! Това, което герберугите правят в момента, е да накарат българският народ изцяло да се солидаризира с Народния съд, раздал справедливи присъди на фашистите след Девети септември 1944 г., довели тогава България до втората й национална катастрофа. Но бъдещия съд ще бъде по демократичен, защото у нас вече не съществува смъртното наказание, а те ще получат за деянията си присъди - доживотен затвор за националното си предателство и българоубийство начело с Борисов, Каракачанов, Симеонов, Карянчева и още няколко плазмодия., които вече показаха, че се напикават като видят заредено оръжие. Но напълно е възможно и нещо друго - новият парламент, въпреки ЕС , да направи конституционна поправка и да въведе смъртно наказание за такива като тях. И това ще бъде в унисон с волята на народа. А глас народен - глас божи!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.