Георги Марков: Да запишем в Конституцията! Таткото е мъж, а мама - жена.

Георги Марков: Да запишем в Конституцията! Таткото е мъж, а мама - жена.
бившият депутат и конституционен съдия: Георги Марков

"Да запишем в Конституцията! Таткото е мъж, а мама - жена. Няма трети пол, без гей бракове и гей осиновявания!", това написа в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков. Написаното бе споделено и във в-к ''24 часа''. 

Не след дъго обаче поста на Марков бе премахнат от администрацията на Фейсбук. Причината - докладване за наличие на език на омразата.

''Правен свят'' публикува текста от публикацията, като се свързахме и със самия Георги Марков за позволение.

''Нека читателите сами преценят сами дали е казано нещо невярно'", коментира бившият конституционен съдия.

''Приятели, за първи път след Втората световна война в Европа е такъв мор – хиляди умират, станахме погребална агенция. Улиците са празни, 2020 е годината на маските. Последният месец ислямисти обезглавяват и колят християни – свещеници, полицаи, учители. Изнасилват малолетни (Франция, Германия, Холандия и къде ли не). Миграцията на ножа няма край. При такава европейска трагедия, в края на седмицата ЕК удари дъното по цинизъм, безсрамие и глупост. Размахва ни пръст от догодина да признаем гей браковете и гей осиновяванията. Въпреки чудесното решение на Конституционния съд за Истанбулската конвенция, трябва да направим още една крачка – да променим Конституцията. С големи букви и на висок глас да запишем: таткото е мъж, а мама - жена, няма трети пол, а гей браковете и гей осиновяването са забранени! Това прави в момента братска Унгария. В средата на месец май догодина на изборите партиите да кажат какво мислят за това посегателство над християнските ценности. За всички приятели, които са срещу джендър идеологията, поздрав с легендарната песен на Миклош Варга – "Старата Европа". През 80-те години той спечели награда на "Златният Орфей. Постарах се песента да е на английски, и то в изпълнение на уникални рок легенди: Клаус Майне и Рудолф Шенкер от "Скорпиънс", Иън Андерсън от Jethro Tull, маджаринът Ласло Мандоки от "Чингис хан", Тони Кери от Rainbow, Питър Мафей и други.

Ето и песента:

Още по темата

КС обяви за противоконституционен достъпа на властите до телефоните на хората заради COVID-19

Предишна новина

КЗК глоби "Хиполенд" заради нелоялна рекламна практика

Следваща новина

Коментари

6 Коментара

 1. 6
  | нерегистриран
  0
  0

  ...както и да запишем, че на такива нагаждачи отдавна им отмина времето

 2. 5
  max | нерегистриран
  2
  0

  Марков явно е изтрил тази публикация от своя профил, но по-важно е да се акцентира върху правата на децата. Не може държавата да допуска априори дете да се ражда без баща или майка, още повече да се предпоставя отглеждане и възпитание в такава противоестествена среда, въз основа лабораторни производства

 3. 4
  Ченгенцето Гошко | нерегистриран
  4
  -1

  Гошко както винаги по еврейски и ченгеджийски взема една тема за обратните и започва да ни набива основната му идея за мюсюлманите който видите ли режели глави на християни Не така бе Гошко Не така с ченгаджиски и еврейски номера Братята мюсюлмани режат еврейски тикви в цяла европа и в цял свят Колкото и да се напъвате с вашата еврейска ченгесарска пропаганда разнобой и омраза няма да постигнете между християни и мюсюлмани Заедно ще освободим света от гнета на Юда Вервай ми Гошко ченгенце долно

 4. 2
  | нерегистриран
  6
  -5

  Защо ми се струва, че България има по-големи проблеми? Защо да не запишем в Конституцията, че Красьо Черничкият е кадровият орган на съдебната власт?

 5. 1
  ? | нерегистриран
  6
  -9

  Нещо за майката-кърмилница Държавна сигурност да запишем ли в Конституцията?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.