7 Коментара

 1. 7
  Бистра Шуплева | нерегистриран
  0
  0

  Януари и февруари на месец Март 1997г.Нямам осигуровки от Работодателя.След направена проверка в НОИ - днес ми беше издадено Уп 3.Сега Аз трябва да го дам в НОИ.Искам да знам В нашата страна Няма ли Наказания за Некоректни Работодатели?

 2. 6
  | нерегистриран
  4
  -1

  Проблемът се оправи. Всичко излезе-осигуряването за декември излиза,че го има вече. Явно може да се случи забавяне при самоосигуряващи се за отрямяване в системата-това да го знаете.

  Благодаря на номер 5

 3. 5
  До питащия | нерегистриран
  1
  0

  Уникални коментари - за това и държавата ни е на това положение и ще продължава да бъде.

  Към питащия - адвокат съм, но не се осигурявам чрез осигурителната каса на адвокатската колегия, а сама и нямах никакъв проблем с отразяването на платените осигуровки за декември. Подадох декларация 1 по интернет, както винаги, на 21.01., платих на 22.01. (петък)на каса /в разкрит офис на СИБАНК в подразделеине на НАП/ и на 25.01. (понеделник) системата отрази плащането, вкл. ми върна мейл за постъпилите суми по данъчно-осигурителната ми сметка.

 4. 4
  до 3 | нерегистриран
  1
  -3

  Да! Който плаща зле, ще плати два пъти. Може и повече. Върви и плащай пак!

 5. 3
  до 1 | нерегистриран
  2
  0

  Така ли те учиха в ПУЦ-а?

 6. 2
  | нерегистриран
  2
  -1

  абе какво ви пука за тези здравни осигуровки. Да не би с тези осигуровки можете да се лекувате някъде?

 7. 1
  до гневния | нерегистриран
  1
  -7

  Плати пак

 8. 0
  гневен | нерегистриран
  3
  0

  Питане , до упражняващите свободни професии-адвокати, вещи лица-самоосигуряващи се и тн-отраздено ли ви е здравното осигуряване за декември 2015г. Питам, защото си платих, каквото държатата иска от мен, а ми излиза пропуск за декември 2015 в системата за онлайн справки.

  Това нормално забавяне ли е, или има проблем? Питах 1-2 други колеги, и те са платили, но също не е отразено за декември-тоест това е реовно забавяне ли?  Ама страшно ме възмущава такава простотия-аз съм от ахмаците без 1 месец пропуск, от юли 1999г-откакто има здравно осигуряване, плащам като поп осигуровки за здраве, а като отида на лекар си плащам кеш на специалист, щото талони за мен няма-тоест 2 пъти плащам за 1 и също, а сега не е отразено в системата,въпреки,че си платих навреме. Вероятно е техническо забавяне, и до края на деня, или до утре ще се оправи, но все пак е възмутително-плащаш, а ти казват, не си платил.  Бихте ли проверили ,тези от вас които са адвокати, или вещи лица на свободна практика, или друг вид самоосигуряващи се здравно, дали ви е отразена осигурвката за здравно осигуряване за декември 2015г?  При лицата на трудов договор-проблем няма. При самоосигуряващите се явно има забавяне или?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.