Черна хроника: Дрогиран младеж и служител на АПИ загинаха в два инцидента на пътя

Черна хроника: Дрогиран младеж и служител на АПИ загинаха в два инцидента на пътя

Черен ден по българските пътища. Два тежки инцидента отнеха живота на младеж, качил се пиян и дрогиран в автомобил, както и на служител на Агенция „Пътна инфраструктура“ работещ на терен.

За трагичните инциденти съобщиха от полицията, като по информация на NOVA, в първия случай 17-годишният младеж се качил в краден автомобил дрогиран и пиян, заедно с негов приятел, който е в тежко състояние след катастрофата. Инцидентът е станал на територията на МВР-Пазарджик. Засега се знае, че двамата употребили алкохол и наркотици, след което откраднали автомобила на родителите на единия.

Другият тежък инцидент е станал на главен път Е-79 край Враца. Кола се е врязала в екип на Агенция "Пътна инфраструктура". Трима работници от АПИ-Враца поставяли знаци за ограничение от 60 км/ч заради ремонтни дейности по пътя. В този момент върху тях е връхлетял микробус със софийска регистрация. Двама от служителите са ранени, като единият е с челюстна травма. Той е откаран в болница в Плевен. Третият служител е загинал на място.

Предполага се, че водачът на микробуса най-вероятно е гледал в телефона си.

Още по темата

Популярната играчка Г-н Картофена глава става полово неутрален

Предишна новина

От понеделник: Съдилищата в Североизточна България възобновяват работата с ЕИСС

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.