Хванаха Ангел Джамбазки да шофира с алкохол в кръвта. Той: Срамувам се, да ми вземат книжката!


Евродепутатът Ангел Джамбазки е бил хванат с алкохол в кръвта зад волана, съобщи bTV. Случаят е от 7 декември, но за него стана ясно едва вчера.
 
Срамувам се от постъпката си, беше безотговорно от моя страна, каза за bTV Ангел Джамбазки. "Дрегерът показа показания, по-високи от разрешеното за шофиране. Кръвна проба ще покаже точно, защото може да се правят много спекулации. Затова се прави кръвна проба, има контролна, втора, има си холограми, всичко. Не е постъпка, от която да не се срамувам. Напротив, срамувам се. Беше безотговорно от моя страна и съжалявам, за което. Малкият дявол е, че това завърши с проверка и наказание, каквото ще последва", заяви Ангел Джамбазки. 
 
По неофициална информация, дрегерът на място е отчел 1,5 промила алкохол. Джамбазки обаче е настоял за кръвна проба. Според източници на bTV от МВР резултатите от пробата показват други стойности - 1,08 промила, което е с 12 стотни под прага за наказателна отговорност.
 
В този случай законът предвижда глоба 1000 лв., отнемане на 10 контролни точки и без книжка за 12 месеца. Книжката на Джамбазки е била отнета. 
 

Брекзит е все по-близо след категорична победа на Борис Джонсън в изборите

Предишна новина

Отличиха апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров със знак за заслуга

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    Флэш Роял | нерегистриран
    0
    0

    В Самоков или в София?Щото до София, може и да се окаже, че не е пил?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.