Глобяват музиканта Васо Гюров за незаконна каравана


Районният съд в Царево е потвърдил наказателно постановление по акт, съставен след проверка извършена в местността "Корал" миналото лято. Става дума за каравана, собственост на музиканта Васо Гюров.

През август миналата година служители на кметството, съвместно със служители на местното РУП – Царево, установявили наличието на нарушение на Наредбата за опазване на обществения ред и околната среда на територията на Община Царево. Съгласно тази наредба се забранява разполагането на палатки, ремаркета и полуремаркета за обитаване или къмпинг, без издадено по надлежния ред разрешение от главния архитект на Община Царево. Караваната, собственост на Васо Гюров, е била в такова нарушение, поради което проверяващите написали акт за глоба размер на 300 лева.

Собственикът на караваната е обжалвал, но съдът след разглеждане на доказателствата е постановил, че не отменя глобата.

 

Палма де Майорка забрани даването на апартаменти под наем

Предишна новина

Освети се връзката между Цветан Василев и Иво Прокопиев

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 3
  нерегистриран | нерегистриран
  1
  0

  Естествено,че ще го глобят щом е сложил караваната на нерегламентирано за тази цел място.Това,че се изживява като "природозащитник" не му дава право да нарушава закона и да оставя след себе си кочина.Може би тези,които чинно си заплащат за удоволствието да летуват с каравана са аборигени,а той е "умен и красив"? Ха -ха -ха !

 2. 1
  | нерегистриран
  2
  0

  Ако си беше построил незаконен хотел нямаше да го глобят, даже нямаше да забележат! Най-вероятно караваната му е попречила на строежа на някой незаконен хотел, та затуй институциите са проявили такава бдителност, решителност и бързина.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.