Евгения Банева: Подала съм над 17 жалби за инциденти срещу нас


"Това не е първият инцидент, който е свързан с мен и наши фирми и офиси. И за тези инциденти, които се случват, съм подала над 17 жалби в прокуратурата, Върховна касационна прокуратура, Софийска градска прокуратура", заяви за "Здравей, България" Евгения Банева. Причина за изказването й бе нападението на офис на семейство Баневи на столичния булевард "Витоша".

"Знам кое е е това лице и коя е тази фирма. И днес на фейсбук страницата на туристическия холдинг ще бъдат извадени всички прокурарски преписки със входящите номера досега", коментира още Банева.

Тя уточни, че това е втори опит за хвърляне на бомби в техен офис.

"На 7 ноември беше направен опит за запалване на централния ресторант във в.к. "Русалка". По същото време миналата година бе запалена нашата вила във в.с. Русалка. Няма да цитирам имена. Не е моя работа да го докажа. Но това са действия срещу мен, моята фамилия, срещу наши служители, които целят ежедневен тормоз, който е свързан с постигане на определени икономически интереси", поясни Евгения Банева.

По думите й обаче не става въпрос за местната власт.

"Самата местна власт си признава, че има натиск отгоре. Всички знаем кое е това високо място - управляващата партия и прокуратурата", каза още Банева.

Изчезна собственикът на рейса, който погуби 9-има на "Тракия"

Предишна новина

Оправдаха двойката обвинени в отвличане на "русия ангел"

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.