Eкоминистерството даде Ваня Щерева на прокурор заради панда


Министерството на околната среда и водите (МОСВ) дало певицата и писателка Ваня Щерева и приятеля ѝ на прокурор от загриженост, че отглеждат в дома си животно от защитен вид - панда.

Става дума за недоразумение, което възникнало след шега на партньора на Щерева, но от закачката се стигнало до там, че тя да пише обяднения в IV-о РПУ заради сигнал от съвестен гражданин.

Цялата история започнала преди няколко месеца, когато приятелят на Ваня разлепил в столичен парк обяви за загубена панда. Всъщност "пандата" е самата Ваня, както я нарича той на галено - "загубена панда". На шега той оставя и личния телефон на Ваня под обявата. Дали на шега или не обаче, анонимен гражданин съобщил в полицията, че певицата и нейният приятел отглеждат панда.

"Викаха ни с Алекс в Четвърто районно. Писахме показания. Случаят с пандата е даден в Прокуратурата от Министерство на водите и околната среда, след сигнал от съвестен гражданин, че притежаваме панда. Всичко това е след хиляда публикации, в които разказахме за тази шега. И стана ясно, че аз съм Пандата. Още ме търсят. А аз още не мога да повярвам как е възможно да има толкова тъпи хора. Това е отчайващо, доста. В тая държава и шегите не минават".

Това написа Щерева във "Фейсбук", а сред шеговитите коментари под съобщението има и въпрос дали най-накрая двойката ще освободи застрашеното животно.

Извънщатните сътрудници на МВР ще се легитимират с карти

Предишна новина

Търсят в Пловдивско убиеца от "Соло"

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.