Деца разбиват вендинг машини в София

Деца разбиват вендинг машини в София

Деца на по 10-11 години разбиват с нож и тротинетка вендинг машини в опит да оберат събраната сума, съобщи Нова телевизия. Машините се намират в столичния квартал "Гео Милев". Кадри от вандалщината показа собственичката на автоматите пред медията. Жената е възмутена от агресията, която се вижда на записите и се опитва да открие родителите на децата.

"В събота малко след 18:30ч. видяхме потресаваща проява на малки деца, които са добре облечени и по никакъв начин не изглеждат притеснени. Сумата, която може да се вземе от една такава машина, е незначителна. Най-странното е, че те имаха подръчни материали, за да разбиват машините", разказва собственичката Юлия Милева.

Вадели от найлонова торбичка нож, отверка и всякакви подобни подръчни материали, включително и с тротинетските блъскали машините.

Тя добавя, че касовите апарати на машините също са разбити, въпреки че не са успели да стигнат до монетниците, защото в един момент се появява мъж, който реагира и те напускат мястото. На другия ден обаче отново идват и оглеждат машините, за да се пробват пак.

"Финансовите щети, които са нанесени на самите машини са в пъти повече от събраните в машината. Днес ще подадем жалба в полицията, защото това не може да остане така. Потресена съм от агресията на тези деца", добавя Милева.

Още по темата

Bobokovi's lobbyists in the United States secured the critical position for Bulgaria of the two US senators

Предишна новина

ВКС отмени решенията на ВАдвС, с които са обявени за незаконосъобразни изборите за органи на САК

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.