Българите във Великобритания инициират изборни промени

Българите във Великобритания инициират изборни промени

Сънародниците ни във Великобритания инициират изборни промени, съобщава Нова телевизия. Организацията за това е започнала в понеделник вечерта в социалните мрежи. Целта е да се излезе с обща петиция, в която да бъдат очертани исканията.

Българите във Великобритания се надяват да получат подкрепа от сънародниците ни по цял свят. Към момента те са очертали три основни искания. Първото е да бъде премахнато ограничението от 35 секции за избори в страни извън Европейския съюз. Второто е да се помисли за електронно гласуване или такова по пощата. Сънародниците ни настояват и да се помисли дали не може да се обособи отделен избирателен район за българските избиратели в чужбина.

Сънародниците ни смятат да се обърнат към всички новопостъпващи партии в парламента, за да имат шанс да наложат промени до предстоящия вот за президент в края на годината.

Още по темата

41 досъдебни производства са образувани във връзка с изборите

Предишна новина

Вера Найденова оглави Районен съд-Плевен

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  М.М. | нерегистриран
  0
  0

  АЛООО НОМЕР ЕДНО
  АЗ СЪМ ИЗПРАТИЛ ТОЛКОВА СУМИ В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ 20 % ДДС ОТ ПОХАРЧЕНИТЕ СА ВЛЕЗЛИ В БЮДЖЕТА. ТИ КОЛКО ДАНЪК ПЛАТИ.
  ОСВЕН ТОВА ДЪРПАШ ДЯВОЛЯ ЗА ОПАШКАТА. ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ НЯКОЙ СИ БЪЛГАРИН СЕ ВРЪЩА УТРЕ ОТ ЧУЖБИНА, А ТИ ДЪРПАЙКИ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА ПОЕМЕШ ПО ПЪРИЩАТА ГОСПОДНИ И ТЕ НЯМА. ТАКА ЗАЩО ТИ КОЙТО ПРИМЕРНО СИ ПОТРЯБВАЛ НА ГОСПОД ДА РЕШИШ КАК ЩЕ ЖИВЕЕ ДРУГ, КОЙТО СЕ ВРЪЩА ЗАВИНАГИ.
  ПАЗИ СЕ ОТ ПРОКЛЯТИЯ, ЧЕ ТАМ НЯМА РЕД.
  ИЗВИНИ СЕ ПРЕД ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖНИНА И ГОСПОД, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ЖИВОТА.

 2. 1
  Бай ганьовците от Испания | нерегистриран
  1
  0

  Българите във Великобритания след като са избрали Великобритания да си живеят там и да дават предложения на кралицата.
  Много е лесно да идеш на май...си и да даваш акъл. Българите в България да си решават нещата. Който е приел да живее в България въпреки трудностите, той има право да решава

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.