Блъснаха човек от екипа на кандидат за кмет на Дряново, проверяват симулиран инцидент


Битката между привърженици на двамата кандидати за кметското място в Дряново толкова се изостри, че се стигна до пътен инцидент. Кола, в която били хора от екипа на Мирослав Семов, издигнат от ИК, блъснала активист на опонента му д-р Иван Николов.
По неофициална информация хората на Семов се съмняват, че това е симулиран инцидент, който цели да наклони везните в полза на Николов.
В съобщение до медиите, изпратено около час преди приключване на изборния ден, от щаба на д-р Иван Николов информираха, че автомобил с хора на опонента Мирослав Семов е блъснал човек на Николов.
"В 17.55 ч. "Ауди А5", с регистрационен номер СА 6015 ХС, блъсна новоизбрания общински съветник Михаил Белев Ганчев на ул. "Шипка 126 - срещу щаба на независимия кандидат за кмет на община Дряново д-р Иван Николов.
Михаил Ганчев е новоизбран общински съветник и представител на Инициативния комитет на независимия кандидат за кмет д-р Иван Николов. През целия ден, от сутринта на 1 ноември до 17.55 ч. водачът на "Ауди"-то Цанислав Николаев Витанов следва Михаил Ганев.
Заедно с водача Цанислав Витанов в колата е бил е Емил Колев Киселков, упълномощен представител на инициативния комитет на кандидата за кмет Мирослав Семов.
След сигнал на 112 полицията дойде на мястото на инцидента, а линейка откара Михаил Белев в Спешна помощ-Дряново", се посочва в разпратения сигнал. По неофициална информация в щаба на Мирослав Семов има сериозни съмнения за инсценировка.
От полицията потвърдиха, че изясняват обстоятелствата около пътен инцидент в Дряново. След получаването на сигнал в Районното управление, веднага е изпратен полицейски екип. Установено е, че водачът на автомобил "Ауди" - 33-годишен мъж от Дряново, е блъснал 48-годишен пешеходец от същия град.
Пешеходецът е откаран в МБАЛ-Габрово за преглед и медицинска помощ, като по първоначални данни опасност за живота му няма. Водачът на автомобила е тестван за алкохол, техническото средство отчело нулев резултат. Работата по цялостното изясняване на произшествието продължава. За случая е уведомена Районна прокуратура-Дряново.

Руският самолет се е разпаднал във въздуха

Предишна новина

Случаят с бележките с указания в Горна Оряховица даден на прокуратурата

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.