Безработна майка на 4 деца обра съседката и избяга в чужбина


Безработна майка на 4 деца задигна портмонето на съседка, чийто мъж работел в Белгия и редовно й пращал пари. Вътре имало 880 лв. След няколко дни й върнала портмонето само с намиращите се там документи, и обяснила, че едно от децата й го намерило на улицата. На обраната комшийка обаче й направило впечатление, че другата си купила телефон и започнала да харчи, което принципно не си позволявала, защото сама гледала децата си.

В крайна сметка крадлата, която е ромка от "Шекера", била закована по записите на охранителните камери на близката заложна къща. На тях се виждало как жената влиза за кратко в къщата около 8,30 сутринта на 27 април 2016-а. Вече в съда потърпевшата разказала, че по това време излязла за минути да изпрати дъщеря си на училище и не заключила, защото в дома й спял 2-годишният й син. Двете с другата жена са почти роднини, защото обраната била омъжена да братовчед на крадливата съседка.

Докато бъде изправена пред съда, обирджийката изчезнала в чужбина и адресът й не е известен. Затова Районният съд в Пловдив е разгледал казуса в нейно отсъствие и задочната присъда е 3 месеца условно. Тя подлежи на обжалване пред Окръжния съд.

Протестираха условната присъда за тираджия, убил човек на пътя

Предишна новина

Затворници ще сервират кафе на магистрати в Торино

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.