Баща и син пребиха шофьор - карал бавно


Баща и син набили шофьор, който ги изнервил с бавното си каране. Опердашили го, докато чакали да светне зеленият сигнал на светофара на Околовръстното в близост до "Коматевско шосе".

Случаят е от 19 септември м. г. и вече е минал през Пловдивския районен съд. Решението му е двамата да бъдат освободени от наказателна отговорност и да платят по 1000 лева, защото не са осъждани до момента.
Около 12.30 ч. на 19 септември 2015-а пострадалият пътувал с колата си "Опел Астра" от Златитрап към Пловдив. В същата посока с "Тойота Ярис" се движели и бащата и синът.

Вече на Околовръстното опелът бил пред тойотата, шофьорът карал бавно и това принудило водача на втората кола да намали скоростта.

Той се изнервил и рязко изпреварил опела, показвайки колко е ядосан с жестове. Когато двата автомобила приближили светофара на кръстовището с кв. "Коматево", опелът спрял в лявата лента, а тойотата - вдясно от него.

Тогава бащата и синът слезли от колата си, отворили шофьорската врата на другата кола и започнали да налагат с юмруци водача.

Побоят бил прекратен, когато светофарът светнал в зелено и шофьорите на колите отзад започнали да недоволстват, че опелът и тойотата не потеглят.
Биячите са признати за виновни в нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди. /Марица.бг

Арестуваха четири момчета в Брюксел, играели си с коктейли Молотов

Предишна новина

Връщаме на Германия 22-годишен, убил човек, за да впечатли рокаджия

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.