Христо Иванов е един от основните виновници за липсата на масовост в реакциите срещу Гешев*

Христо Иванов е един от основните виновници за липсата на масовост в реакциите срещу Гешев*
Стефан Гайдарски, адвокат
Гледам, че всякакви гузни душици опитват да търсят алиби за своята активна или пасивна колаборация в инсталирането на Гешев за главен прокурор с опорката, че виновна била процедурата. А, понеже процедурата била "приета" от мен, съм виновен аз. Накратко: Христо Иванов избра Гешев. Така започва коментар на бившия правосъден министър Христо Иванов, който отново е посветен на фигурата на главния прокурор, макар настоящият партиен лидер да отрича да е фиксиран в този пост. 
 
"Правен свят" публикува без редакторска намеса коментар на адв. Стефан Гайдарски по повод поредната позиция на политика срещу прокуратурата:
 
"Ицката, на общия фон, не е глупаво момче.
 
Ролята на дисидент срещу Борисов е изключително смешна. Всичките дрънканици не отговарят на въпроса защо се съгласи да бъде министър на правосъдието във второто правителство на ГЕРБ. "Историческите" компромиси да си ги говорят по кръчмите. Няма прошка за подобно поведение. Имам предвид от избирателите, а останалото е без значение. 
 
Оправданията как той мислел едно, пък станало друго, а всъщност полувменяемата Катюша внесла законопроекта, към който той няма реално отношение, да си ги говори в къщи. Година и един месец беше министър. Ако си беше тръгнал на първия месец, още тогава знаеше, че няма да я бъде неговата, като нищо днес можеше да е председател на парламентарно представена партия, а не на НПО. 
 
Днешното му текстче също го изобличава до дъно. Вече съм уморен от непрекъснатото потвърждение на тезата си, че отзад е без значение. Отпред е достатъчно. 
 
Бил жертва на медийно затъмнение Ицката... Сериозно? Единичната "подигравка" от страна на БТВ по никакъв начин не го прави медийно затъмнен, само страшно нахален без покритие. 
 
Внушението, че Румен Ненков е предложил Лозан Панов за председател на ВКС също е нелепо. Нееднократно Ненков подчерта, че просто е посочил три имена при отказа той сам да се кандидатира. Отношението му към медиите също е показателно. "Цех" за съдебни репортери. Ха- Ха- Ха. 
 
Ако Ицката имаше властта на Борисов и можеше да избира главен прокурор, щеше да ни изпозаключи за статуси във Фейсбук половината народ. И тази нагласа е видна от коментар. Мъдрият български народ обаче го е поставил на място. А стругарите, фрезистите и огнярите от "цеха" за съдебна журналистика са напълно безполезни поради сбърканата длъжностна характеристика и неадекватен бригадир. 
 
Ицката е един от основните виновници за липсата на масовост в реакциите срещу Гешев. За нищо го не бива, миличкият! 
 
Пиша това с огромно съжаление за пропилени възможности заради някаква си персонална политическа бездарност. Жалко, наистина много жалко!"
 
*Заглавията са на "Правен свят".
 

Килия за кмета на Несебър Николай Димитров

Предишна новина

Няма да действам под натиск, ще реша в обозрим срок

Следваща новина

Коментари

6 Коментара

 1. 7
  някой си | нерегистриран
  1
  0

  Бравос, хареса ми точно ,ама точно за Ицката.

 2. 6
  ДБ | нерегистриран
  3
  0

  Винаги са пяли фалшиво в час по демокрация.

 3. 5
  Косатка | нерегистриран
  2
  -1

  Обикновено жълтопаветно планктонче.

 4. 4
  Точно | нерегистриран
  8
  -2

  Точно!

 5. 3
  Боби Михайлов | нерегистриран
  8
  -2

  Аз нямам нищо общо със състоянието на българския футбол. Просто бях министър на правосъдието.

 6. 2
  Самата | нерегистриран
  15
  -2

  Истина.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.