82-годишен мъж стреля срещу полицай и се опита да го залее с бензин


82-годишен на Хисаря е задържан, след като се е опитал да залее с бензин служители на реда и е стрелял два пъти срещу тях с газов пистолет. Това съобщават от полицията в Пловдив.Община Хисаря е поискала съдействие от районното управление във връзка със сигнал за извозване на незаконни строителни отпадъци от съборена сграда, собственост на въпросния възрастен мъж. Той е познат на полицията и на жителите на населеното място с множеството си неаргументирани жалби срещу физически лица, институции и униформени.
Посрещнал е полицаите агресивно, изпратени са и допълнителни сили. След като произвел изстрели, мъжът е бил обезоръжен и отведен с белезници в ареста. При възникналия конфликт няма пострадали граждани и служители на реда.

По случая е започнало бързо производство за хулиганство, съпроводено с изключителен цинизъм и дързост и оказана съпротива срещу орган на властта.

Испания ще използва армията за борба с коронавируса

Предишна новина

Без ескалация на напрежението премина 48-ият ден на антиправителствените протести

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    Смърт на фашистите ББ и ИГ | нерегистриран
    2
    0

    Гербери, убийте го този протестер на 82 години, че получава пенсия, с която даже и вода за месец не може да си купи. Слава на ГЕРБ, която докара възрастното поколение, изградило България, да живее по-зле от кучетата в Сомалия. Нека наистина променим конституцията за да има истинско възмездие за причинителите на това през последните години - смъртни присъди за Боко, Каскета и сие. Никога няма да им бъде простен геноцида над възрастното поколение в България.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.