​Освбодиха отвлечения Адриан Златков след две седмици в неизвестност


Освбодиха отвлечения Адриан Златков след 2 седмици в неизвестност. Похитеният бил изоставен на пътя край Панчарево. Той е син на Тони Златков - собственик на голяма автокъща в София. Две бяха основните версии, по които полицията работеше - влошени бизнес взаимоотношения на бащата или на самия Адриан с евентуалните му похитители. Как се стигна до развръзката късно снощи разказват Айше Сали и Явор Симов.Откриха отвлечения Адриан Златков край Панчарево (ВИДЕО)

Откриха отвлечения Адриан Златков. По информация на нашия репортер Явор Симов, Златков е бил изоставен на пътя на около 20 км преди Панчарево. Общото...

Адриан Златков е изоставен от похитителите на 20 км от Панчарево. Случайни минувачи го забелязват край пътя и го качват в превозното средство, с което се придвижват. Така 25-годишният мъж, отвлечен в края на август, е докаран до бензиностанцията, в близост до кръстовище край кв Горубляне.

След като се обажда на родителите си да го приберат, е предаден на полицейския патрул в района. На мястото пристига и главният секретар на МВР Младен Маринов, а около 22 ч. Адриан вече е със своите близки.

Час след като беше предаден на своите родители пред дома на похитения Адриан Златков, открихме засилено полицейско присъствие, а достъпът към къщата беше блокиран.

По телефона баща му Тони Златков потвърди първоначалната информация за доброто здравословно състояние на отвлечения.

Тони Златков, баща на Адриан Златков: Добре се чувства, във форма е. Не е тероризиран.

Айше Сали: Какво успя да ви разкаже?

Тони Златков, баща на Адриан Златков: Нищо засега. Все пак полицията имаше работа с него.

През това се появи информация, че за освобождаването на Андриан е платен откуп. Според наши източници сумата е над 1 милион евро.

БНТ: Все пак успяха ли да се свържат с вас похитителите през това време?

Тони Златков, баща на Адриан Златков: Ами да, имаше комуникация?

БНТ: Какво ви казаха? Какво поискаха от Вас?

Тони Златков, баща на Адриан Златков: Много се извинявам госпожо, но наистина не е удобен моментът!

Веднага след новината за връщането на Адриан силите на реда започнаха масови проверки на всички автомобили по ключови отсечки в София, за да могат да открият колата, която го е изоставила. Полицейски екипи имаше и в Панчарево заради предстоящия оглед на мястото, където се е случило това. Хората, които го намериха, също бяха разпитани.

При източване на карта банките ще покриват сумата над 100 лева

Предишна новина

Изборът на шеф на ВАС започна във ВСС с едноминутно мълчание в памет на Иван Григоров

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.