Разследването на тежкото криминално престъпление в Нови Искър се заплете
Шестима души са убити, извършителят и оръжието още не са открити
Няма заподозрян сред близките на жертвите, твърдят от полицията
 
03 януари 2018, 19:31 | | Видяна: 529
 

Директорът на НСлС Борислав Сарафов и Младен Маринов, главен секретар на МВР, снимка: БГНЕС

 

Разследването на тежкото криминално престъпление в Нови Искър се заплете. Изключена бе версията, че става въпрос за битово престъпление, приключило със самоубийството на някой от членовете на семейството. Няма и заподозрян сред близките на жертвите, твърдят от полицията.

Днес бе открита и шеста жертва на неизвестния убиец. Липсва и оръжието, с което жертвите са били разстрелвани.

Директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов и главният секретар на МВР Младен Маринов определиха убийството като престъпление без аналог в най-новата история на страната. Част от жертвите са били застреляни с по няколко куршума.

Сарафов посочи още, че се проверява дейността на бащата в семейството - Неделчо Юнаков, включително и за участие във "фирми-бушони" за източване на ДДС. Проучва се и собствеността на къщата, в която е извършено тежкото престъпление.

В сряда бе открито тялото на жената, която е живеела на семейни начала с Неделчо – Кети Кюхова. Трупът й бе намерен в кладенец в гората над вилната зона на Нови Искър. Снощи полицията обяви за издирване на Кюхова, както и намереното днес превозно средство на фамилията – джип БМВ Х5.

Разследването по "горещи следи" на тежкото криминално престъпление продължава.