Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА ПРАВЕН СВЯТ

Настоящите Общи условия за използване на сайта "Правен Свят" представляват договор между Вас и "Правен свят" ЕАД. Вие получавате правото да използвате безплатно всички услуги предоставяни от сайта само за лични и нетърговски цели. С посещението на нашата интернет страница, Вие се съгласявате с общите условия и се задължавате да ги спазвате.

В случай, че не сте съгласни с общите условия по-долу, моля не използвайте нашия сайт.

I. Общи разпоредби

Настоящите общи условия имат обвързващо действие само в отношенията между Вас като Потребител на услугите на сайта и "Правен свят" ЕАД.
ПОТРЕБИТЕЛ - вие сте физическо лице над 18 години, което ползва услугите на сайта.
УСЛУГИТЕ, които можете да ползвате на сайта включват: достъп до данните на сайта; участие във форумите на сайта; достъп до архива на изданието и други.
ЗЛОНАМЕРЕНИ ДЕЙСТВИЯ - действия или бездействия на лица, които са в протоворечие със законовите разпоредби.
При добавяне на мнение или коментар, Вие се съгласявате да спазвате Правилата за писане на коментари. "Правен свят" ЕАД не носи отговорност за изразените от Вас мнения.

II. Авторски права

Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всяко копиране или възпроизвеждане на цели публикации или части от тях може да става след договаряне на условията за това, което включва задължително позоваване и линк към публикацията (в случай, че става дума за друга електронна медия).

IІІ. Конфиденциалност

"Правен свят" ЕАД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите. Разкриване е възможно единствено в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица при спазване на нормативно установения ред. "Правен свят" ЕАД има право да предоставя събраната статистическа информация на рекламодатели, за статистически или маркетингови цели.
С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за горепосочените цели. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни, като изпрати писмено съобщение на посочения адрес или e-mail за контакти.

ІV. Общи

"Правен свят" ЕАД не носи отговорност за възникнали несъответствия или пропуски в публикуваната на сайта информация, както и за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна на "Правен свят" ЕАД за нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени действия на трети лица. "Правен свят" ЕАД не носи отговорност за информацията, съдържаща се в web сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки.
"Правен свят" ЕАД има право на обезщетение за всички вреди, които са следствие от нарушение на тези общи условия и/или нерегламентирана употреба на услугите на сайта.
"Правен свят" ЕАД си запазва правото да извършва промени в настоящите общи условия по всяко време, като своевременно публикува тези промени в сайта.

За всички неуредени с настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.

Коментари
   Започни с:  Първите  |  Последните  
425
buy high pr blog comments
|
нерегистриран
16 септември 2014, 23:06
0
0
The latter system brought some drought relief but also increased livestock stress and brought travelbuy high pr blog comments
419
peter
|
нерегистриран
14 септември 2014, 16:18
0
0
Всяко копиране или възпроизвеждане на цели публикации или части от тях може да става след договаряне на условията за това.. http://shampooforcurlyhair.wordpress.com/
418
pure argan oil hair
|
нерегистриран
14 септември 2014, 15:36
0
0
ействия на трети лица. "Правен свят" ЕАД не носи отговорност ..Die besten Bewertungen...pure argan oil hair
417
brave frontier hacks
|
нерегистриран
14 септември 2014, 14:51
0
0
За всички неуредени с настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство. brave frontier hacks
416
rebelmouse
|
нерегистриран
14 септември 2014, 14:47
0
0
The latter system brought some drought relief but also increased livestock stress and brought travel disruptions from the central Rockies into the Upper Midwestrebelmouse
415
FIFA15
|
нерегистриран
14 септември 2014, 14:04
0
0
NASTAR National Championship title is invited to compete in the Race of Champions rebelmouse/....FIFA15
414
kickstart my ads
|
нерегистриран
14 септември 2014, 13:34
0
0
физическо лице над 18 години, което ползва услугите на сайта.
УСЛУГИТЕmbuzzy.....kickstart my ads
413
as an example
|
нерегистриран
14 септември 2014, 12:15
0
0
Всяко копиране или възпроизвеждане на цели публикации или части от тях може да става след договаряне на условията за това, което включва задължително позоваване и линк към публикацията (в случай, че става дума за друга електронна медия). as an example
412
|
нерегистриран
14 септември 2014, 11:18
0
0
безопасност от злонамерени действия на трети лица. "Правен свят" ЕАД не носи отговорност . @21dayworkout.org
411
|
нерегистриран
13 септември 2014, 16:10
0
0
After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soo opinion holiday
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно