Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА ПРАВЕН СВЯТ

Настоящите Общи условия за използване на сайта "Правен Свят" представляват договор между Вас и "Правен свят" ЕАД. Вие получавате правото да използвате безплатно всички услуги предоставяни от сайта само за лични и нетърговски цели. С посещението на нашата интернет страница, Вие се съгласявате с общите условия и се задължавате да ги спазвате.

В случай, че не сте съгласни с общите условия по-долу, моля не използвайте нашия сайт.

I. Общи разпоредби

Настоящите общи условия имат обвързващо действие само в отношенията между Вас като Потребител на услугите на сайта и "Правен свят" ЕАД.
ПОТРЕБИТЕЛ - вие сте физическо лице над 18 години, което ползва услугите на сайта.
УСЛУГИТЕ, които можете да ползвате на сайта включват: достъп до данните на сайта; участие във форумите на сайта; достъп до архива на изданието и други.
ЗЛОНАМЕРЕНИ ДЕЙСТВИЯ - действия или бездействия на лица, които са в протоворечие със законовите разпоредби.
При добавяне на мнение или коментар, Вие се съгласявате да спазвате Правилата за писане на коментари. "Правен свят" ЕАД не носи отговорност за изразените от Вас мнения.

II. Авторски права

Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всяко копиране или възпроизвеждане на цели публикации или части от тях може да става след договаряне на условията за това, което включва задължително позоваване и линк към публикацията (в случай, че става дума за друга електронна медия).

IІІ. Конфиденциалност

"Правен свят" ЕАД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите. Разкриване е възможно единствено в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица при спазване на нормативно установения ред. "Правен свят" ЕАД има право да предоставя събраната статистическа информация на рекламодатели, за статистически или маркетингови цели.
С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за горепосочените цели. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни, като изпрати писмено съобщение на посочения адрес или e-mail за контакти.

ІV. Общи

"Правен свят" ЕАД не носи отговорност за възникнали несъответствия или пропуски в публикуваната на сайта информация, както и за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна на "Правен свят" ЕАД за нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени действия на трети лица. "Правен свят" ЕАД не носи отговорност за информацията, съдържаща се в web сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки.
"Правен свят" ЕАД има право на обезщетение за всички вреди, които са следствие от нарушение на тези общи условия и/или нерегламентирана употреба на услугите на сайта.
"Правен свят" ЕАД си запазва правото да извършва промени в настоящите общи условия по всяко време, като своевременно публикува тези промени в сайта.

За всички неуредени с настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.

Коментари
   Започни с:  Първите  |  Последните  
672
peter
|
нерегистриран
01 ноември 2014, 13:14
0
0
съответствие с действащото българско законодателство..hypnotherapy michigan.. unblock websites
671
jack13
|
нерегистриран
01 ноември 2014, 12:30
0
0
this innovative professional master's program draws its faculty and courses from the School of Arts and Sciences and the School of Engineering and Applied Science. High pr Blog Comments actual page
670
BlackMen
|
нерегистриран
01 ноември 2014, 12:18
0
0
С посещението на нашата интернет страница, Вие се съгласявате с общите условия и се задължавате да ги спазвате.تور مشهد
668
davidjohn
|
нерегистриран
30 октомври 2014, 15:39
0
0
о установения ред. "Правен свят" ЕАД ио установения ред. "Правен свят" ЕАД ио установения ред. "Правен свят" ЕАД иgrand theft auto 5 cheats
667
BlackMen
|
нерегистриран
30 октомври 2014, 15:38
0
0
С посещението на нашата интернет страница, Вие се съгласявате с общите условия и се задължавате да ги спазвате.loft conversions chiswick
666
Ashar
|
нерегистриран
30 октомври 2014, 12:33
0
0
съдържаща се в web сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки. Rebel Mouse..PPI Claim
665
peter
|
нерегистриран
30 октомври 2014, 12:20
0
0
I must say that a succesful family owned business in this day and age is a very refreshing sight! . corsetdome
664
BlackMen
|
нерегистриран
30 октомври 2014, 11:09
0
0
Nous vivons dans un pays laïque de façade mais qui est tout de même profondément imprégné par la culture judéo-chrétienne qui n’est en rien lui non plus un modèle en terme de tolérance.
663
BlackMen
|
нерегистриран
30 октомври 2014, 09:57
0
0
Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни, като изпрати писмено съобщение на посочения адрес или e-mail за контакти.Kohls Credit Card
662
Ashar
|
нерегистриран
30 октомври 2014, 09:12
0
0
публикацията (в случай, че става дума за друга електронна медия).
Best hack for racing rivals....PPI Claim
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно