Сикрет сървис благодари на Специализираната прокуратура за работата й срещу разпространението на фалшиви пари
Обвинението получи висока оценка от американските си колеги за ефективната си дейност
Сикрет сървис благодари на Специализираната прокуратура за работата й срещу разпространението на фалшиви пари

Американската служба Сикрет сървис изпрати до Специализираната прокуратура благодарствено писмо за ефективните й действия срещу незаконното разпространение на неистински еврови и доларови банкноти в страната и в други европейски държави, съобщиха от обвинението.

В писмото се изказва персонална благодарност на ръководството на Специализираната прокуратура и на наблюдаващите прокурори за проявения висок професионализъм при разкриването и неутрализирането на поредната организирана престъпна група за разпространение на фалшиви парични средства на 14 август 2019 г. в Сандански и София. В действията по съвместното разследване на Специализираната прокуратура и ГДБОП участва експерт от Европол, за хода и резултатите от работата бяха уведомени съответните партньорски служби.

При извършените претърсвания и изземвания в жилища и автомобили на шестимата обвинени за участие в престъпната група групата бяха намерени и иззети копия на чекове от турска банка, щатски долари, украински гривени и македонски динари, за които има съмнения, че са неистински.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно