И в Перник се подписват за доживотен затвор за убиеца на Кристин
Не може за подобно престъпление да се лежи в затвора 30 години, смята инициаторът на подписката Надежда Димова
И в Перник се подписват за доживотен затвор за убиеца на Кристин

Подписка с искане за доживотен затвор за убиеца на 7-годишната Кристин от село Сотиря тръгна и в Перник. Нейн инициатор е Надежда Димова, съобщиха регионални медии.

На две места в Перник има сложени формуляри за подписката – пред централната поща в Перник и в квартал Изток на пазара. "Не може за подобно престъпление да се лежи в затвора 30 години. Трябва да има доживотен затвор, без право на замяна", категорична е Димова.

Малката Кристин намери смъртта си по изключително брутален начин. Тя беше изнасилена и убита от Мартин Тодоров. Престъплението бе извършено на 15 август, като Мартин Трифонов бе заловен след почти 24-часово издирване на следващия ден и бе ранен след като оказал съпротива. Той е с мярка за неотклонение "задържане под стража", но се намира в болницата. Предстои да бъде въведен в ареста, след като се подобри здравословното му състояние.

В Сливен буквално часове след престъплението тръгна подписка с искане убиецът да бъде наказан справедливо. За подписки информират и от други градове на страната.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно