Правосъдният министър свиква Съвета по съдебна реформа

Министърът на правосъдието Цецка Цачева свика заседание на Съвета по прилагане на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система, съобщиха от правосъдното ведомство.

Дневният ред на заседанието, което ще се проведе на 14 март в Министерството на правосъдието, включва: обсъждане на предварителна оценка на въздействието на проекта на Закон за отклоняване от наказателно производство и налагане на възпитателни мерки на непълнолетни лица; обсъждане на изпълнението на препоръките на Европейската комисия от доклада за напредъка на България по Механизма за сътрудничество и оценка от  януари 2017 г. и приемане на отчет за работата на Съвета по прилагане на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система за  2017 г.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
|
нерегистриран
13 март 2018, 13:38
4
0
Аз мога и по-кратко да опиша предмета на заседанието: едни НПО със съвсем малочислен персонален състав с нищоправене ще усвоят едни огромни суми от държавния бюджет на България, които иначе щяха да стигнат на Мама да увеличи заплатите на надзирателите в затворите.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно