Разследването на тежкото криминално престъпление в Нови Искър се заплете
Шестима души са убити, извършителят и оръжието още не са открити
Няма заподозрян сред близките на жертвите, твърдят от полицията
Шестима души са убити, извършителят и оръжието още не са открити

Директорът на НСлС Борислав Сарафов и Младен Маринов, главен секретар на МВР, снимка: БГНЕС

Разследването на тежкото криминално престъпление в Нови Искър се заплете. Изключена бе версията, че става въпрос за битово престъпление, приключило със самоубийството на някой от членовете на семейството. Няма и заподозрян сред близките на жертвите, твърдят от полицията.

Днес бе открита и шеста жертва на неизвестния убиец. Липсва и оръжието, с което жертвите са били разстрелвани.

Директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов и главният секретар на МВР Младен Маринов определиха убийството като престъпление без аналог в най-новата история на страната. Част от жертвите са били застреляни с по няколко куршума.

Сарафов посочи още, че се проверява дейността на бащата в семейството - Неделчо Юнаков, включително и за участие във "фирми-бушони" за източване на ДДС. Проучва се и собствеността на къщата, в която е извършено тежкото престъпление.

В сряда бе открито тялото на жената, която е живеела на семейни начала с Неделчо – Кети Кюхова. Трупът й бе намерен в кладенец в гората над вилната зона на Нови Искър. Снощи полицията обяви за издирване на Кюхова, както и намереното днес превозно средство на фамилията – джип БМВ Х5.

Разследването по "горещи следи" на тежкото криминално престъпление продължава.

 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
14
True Romance
|
нерегистриран
05 януари 2018, 08:25
1
0
Шменти капели. Както винаги. Гарантирано от ГЕРБ. Наздраве!

12
E как досега
|
нерегистриран
04 януари 2018, 12:00
11
0
да няма заподозрян от "близкото" обкръжение на жертвите. Я бързо арестувайте брата на Неделчо и да видите как общестевното напрежение /и това на баце/ резко ще спадне...
11
...
|
нерегистриран
04 януари 2018, 11:51
8
0
Сефте.

10
Вирехайнен
|
нерегистриран
04 януари 2018, 10:40
14
0
Абсолютно некомпетентно и повърхностно провеждане на първоначалните, неотложни следствени действия! За пореден път сме свидетели как МВР и Прокуратурата, не могат да осигурят периметър около зоната на извършване на деянието, не могат да предупредят надлежно всички замесени лица за отговорността по чл.360 НК, да осуетят течовете на информация, достигнала до гротескни форми при намирането на тефтерчето на една от жертвите, за заснемането на изнасянето на веществените доказателства от местопроизшествието... и още, и още! Възмутително е, че в рамките на това безсилие, се прави услуга на извършителя, който е навременно предупреден за всички тези действия и замита още по-старателно следите си. И това, се повтаря при всяко тежко криминално престъпление, но този път достигна до кресчендо. Очевидно е поради това, че ние не живеем в правова държава и правово общество, което уважава закона. Ние живеем в обществото на джунглата. Където животните биват два вида: 1.Може да ме изяде и 2. Мога да го изям.
Лицето, начело на Националната следствена служба, дори си позволи да борави с юридическа терминология, която е крайно неотносима към конкретиката на казуса - особена дързост и цинизъм. Къде в чл.116 НК има такива понятия! И какво общо имат те със станалото! Подобно неграмотно и мечешко използване на правна терминология от лице с този ранг, само още веднъж, говори за нивото, което то има, а то е ПЛАЧЕВНО!
До следващия път! Промяна няма да има! Не и без разчистване на фундамента състоящ се от лошо законодателство, кадрова гнилоч и клики свързани с олигархията.

НАРОДЕ????


9
INSIDE JOB
|
нерегистриран
04 януари 2018, 10:23
19
0
Доста притеснени изглеждат, да не се окаже работа на някое "наше" момче...
8
Сега да ги видим лебоядците от НСлС ?!
|
нерегистриран
04 януари 2018, 10:03
10
-1
Те и това не могат да прихванат ... смешници ... закривайте ги !
7
|
нерегистриран
04 януари 2018, 09:30
16
0
Много вождове, малко индианци, които да вършат работа. От цялата навалица най-вероятно е работил само един следовател и следовото куче, а всички други са им пречили!
6
куку
|
нерегистриран
04 януари 2018, 09:03
20
0
Групата по "Заличаване на следи и изнасяне на следствена тайна" в действие... !!! Трябва със закон да се забрани на началници от МВР, прокуратура, следствие и т.н. да припарват на по-малко от километър от зоната на произшествието и да ръсят пепел от цигари на ляво и на дясно, като метат с шлиферите до каквото се докоснат. Пресконференции за журналистките могат да дават и от канцелариите си.
5
наблюдател
|
нерегистриран
04 януари 2018, 08:44
14
0
Какъв се явява Сарафов - разследващ орган, заместник на Цацаров,(т. нар. "каймакамин"), Директор на НСлС или наблюдател - журналист? От чие име говори на какъв етап е стигнало разкриването на престъплението? Всички институции имат говорители, само дето не знаем Сарафов към коя служба се числи!
4
|
нерегистриран
03 януари 2018, 23:52
11
-2
Как така не могат да открият убиеца?! Клошарите ли свършиха, или жертвите нямат близки роднини?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно