Джунейт, който закла майка си и удуши брат си, вече учи за лекар в Англия

След като изтърпя присъда за двойно убийство, Джунейт Шефкет вече учи за лекар в Англия, съобщи 24rodopi.com, позовавайки се на информация от близки до семейството на младежа, който бе осъден на 7 години и 4 месеца затвор за убийството на майка си и невръстното си братче.

Кърджалиецът изтърпял наказанието си и близо 2 години вече е на свобода. Присъдата му била редуцирана за добро поведение.

Двойното убийство бе извършено на 21 срещу 22 януари 2011 година на кърджалийската улица "Стадионска". 36-годишната Невджин Шефкет бе открита мъртва върху спалнята в семейния апартамент на Шефкетови. В ранния следобед на 22 януари на покрива на жилищния блок беше открито и тялото на мъртвия Енис Шефкет. 6-годишното момче било удушено с голи ръце. Дълбоко в гърлото му пък са били натъпкани парчета от собствената му пижама.

Часове след зверските деяния, Джунейт направи пълни самопризнания за престъпленията. Поиска бърз процес и получи наказание "лишаване от свобода" от 7 години и 4 месеца от съда в Кърджали.

Още тогава се смяташе, че Джунейт трябва да лежи в затвора до 2018 година, но ако има добро поведение, ще излезе на свобода доста по- рано.

"Искам да изляза, за да продължа учението си", заяви тогава пред съда тийнейджърът. 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно