На 24 ноември Висшият адвокатски съвет ще връчи награди на студенти в ежегодния си конкурс

На 24-ти ноември 2017 г. Висшият адвокатски съвет (ВАдС) ще награди студенти-юристи, които са спечелили конкурса, организиран от съвета. Състезанието се провежда от години, а участниците пишат по предварително зададена тема.   

Тази година темата на реферата е "Истината в правото", а наградите са в три степени. Първа - 500 лв., втора – 300 лв. и трета – 200 лв.. Наградите ще бъдат придружени с книги и грамоти.

Висшият адвокатски съвет по-рано тази седмица бе удостоен с признанието на Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски" по случай 125-та годишнина от неговото създаване. Благодарствените грамота и стилен плакет бяха връчени на председателя на съвета Ралица Негенцова от декана на ЮФ проф. д-р Сашо Пенов.

Партньорството с Висшия адвокатски съвет за нас е чест, заяви деканът на ЮФ. То е изключително ценно и ние сме благодарни за приноса в изграждането и обновяването на материалната база на университета. Но другата, не по-малка причина за нашето задоволство, е насърчаването от страна на висшия орган на българската адвокатура на творческата активност на нашите студенти, каза още проф. Пенов.

 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно