Прокуратурата търси съдействие за разкриването на тежко престъпление

Прокуратурата отправи призив към всички граждани за съдействие за разкриване на тежко престъпление.

Става дума за разследване на Окръжната прокуратура във Велико Търново. То е във връзка с инцидент от 7 март 2015г. в къщата за гости "Росна вила" във великотърновското с. Росно, на ул."Осма"№7. Там при взривяване на камина с водна риза към локална отоплителна система е причинена смъртта на жителката на селото Богдана Маринова.

"В хода на проведеното разследване е установено, че в периода от октомври 2014г. до 7 март 2015 г. във вилата е възникнала аварийна ситуация с отоплителната инсталация. По това време е имало гости къщата за гости Росна вила в с. Росно. Извършен е бил спешен ремонт  от неизвестно за органите на разследването лице, което е отстранило предпазен клапан. Въпреки положените усилия, до настоящия момент нее установена самоличността на лицето, извършило ремонта", сочат от прокуратурата.

Не е установена и самоличността на хората, които са били гости във вилата в периода от октомври 2014 г. до 7 март 2015г. А с тяхна помощ разследващите биха могли да установят кой е премахнал предпазния клапан на отоплителната инсталация.

Прокуратурата призовава всички граждани, посетили "Росна вила" в с. Росно, обл. В.Търново, ул."Осма"№7 в периода м. октомври 2014 г. до края на месец февруари 2015 г., или имащи информация за случилото се, да се свържат с прокуратурата или органите на МВР. Контактите на Окръжна прокуратура Велико Търново са следните: телефон - 062 600 548; факс: 062 637852: е -mail: op_vt@vt.prb.bg. Може да пишете и на електронната поща на прокурата press@prb.bg

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно