Валентина Иванова е новият председател на Камарата на ЧСИ
Георги Дичев бе избран за шеф на Контролния съвет
Валентина Иванова е новият председател на Камарата на ЧСИ
Валентина Иванова

Валентина Иванова е новият председател на Съвета на Камарата на частните съдебни изпълнители. Тя бе избрана с голямо мнозинство на 28 януари 2012 г., когато КЧСИ проведе избори за нови ръководни органи.
Валентина Иванова бе председател на Контролния съвет на КЧСИ, юрист с богат опит и доказан авторитет в професията.
По закон досегашният председател Георги Дичев няма право да се кандидатира за трети 3-годишен мандат. Той бе избран за председател на Контролния съвет на КЧСИ.
Досегашният заместник-председател на Камарата Елица Христова-Цебова пък бе избрана да оглави Дисциплинарната комисия.
"Ще продължим досегашната политика за осигуряване на ефективност, законност и прозрачност на частното съдебно изпълнение, в постоянен диалог с държавните институции, бизнеса, гражданите и медиите", каза Валентина Иванова след избора. Добави: "Ще продължим целенасочено усилията си за постигане на максимална електронизация на изпълнителните процедури в духа на съвременните европейски и световни тенденции. Основен приоритет пред Камарата е цялата информация за длъжниците, както и изпълнителните действия като запори и възбрани да се извършва изцяло по електронен път."
 
Пълният състав на новоизбраните органи на КЧСИ:
 
Съвет на КЧСИ:
Валентина Иванова – Председател
Георги Георгиев
Звезделина Парашкевова-Василева
Иван Хаджииванов
Поля Руйчева
Таня Маджарова
Неделчо Митев
Милен Бъзински
Виктор Георгиев
Петко Илиев
Стефан Горчев
Мариана Обретенова – Георгиева – резервен член
Никола Попов – резервен член
 
Дисциплинарна комисия:
Елица Христова – Цебова – Председател
Ренета Милчева Василева
Орлин Мендов
Стоян Якимов
Мария Цачева – резервен член
Анелия Василева – резервен член
 
Контролен съвет:
Георги Дичев – Председател
Тотко Колев
Васил Недялков
Делян Николов
Георги Цеклеов
Мариян Петков – резервен член
 

 


Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
16
********
|
нерегистриран
17 декември 2012, 05:10
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15
****
|
нерегистриран
01 април 2012, 08:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14
бивше гадже
|
нерегистриран
04 февруари 2012, 10:34
1
0
Новата е човек на гея Жорко Дичев.Същият е доста хитър , отмъстителен и алчен. Спомням си че като практикант в Софийски Окръжен Съд стана любовник на съдийката Куцкова, която след това го вкара в президентството. А след това директно в ДИС-а и след това в частното съдебно.Пазете се от новата.
13
адвокат
|
нерегистриран
01 февруари 2012, 08:23
0
-1
Има частни съдилища и това са арбитражите, които все по-масово се използват от бизнеса. Има и проект за частни затвори и вероятно и той някога ще се случи. Държавата е лош стопанин във всички области и всичко това не само е нормално, ами си е направо задължително. Така че няма нищо "нищожно", освен глупостта!
12
Гражданин юрист
|
нерегистриран
01 февруари 2012, 08:08
1
0
По повод на коментара за Конституцията - Димитровската конституция забраняваше през комунизма "частната" собственост, "частната инициатива", "частните" свобода и мнение, новата ни конституция е доста по-различна. Но то освен типичната българска злоба и завист, трябва и малко интелигентност, най-вече да можеш да четеш...
ЧСИ-тата само изпълняват съдебните актове такива каквито са, не ги създават, колкото медиите са виновни, че съобщават лоша новина, толкова и те.
И ако знаехте поне малко за съдебното изпълнение щяхте да сте наясно, че ЧСИ са много по-радостни когато им образуват дело срещу монополист, което ще съберат за 5 минути, отколкото срещу някой изстрадал човечец, който с години ще изплаща задължението си. Валентина Иванова я познавам лично и ако за някой мога да кажа, че е морален и достоен човек то това е тя.
Иначе не се притеснявайте, и частни затвори ще има, ако не сте разбрали, комунизма по света отдавна свърши...
11
взискател
|
нерегистриран
31 януари 2012, 12:47
1
-1
Имах изпълнително дело при ЧСИ Иванова, което аз образувах. С другата страна бяхме в безкрайно лоши отношения. Г-жа Иванова направи всичко възможно с много срещи и търпение от нейна страна не само да уредиме финансовите си отношения,но и да подобриме личните си отношения, за което и благодаря сърдечно, изключителен човек!!!
10
Бугу
|
нерегистриран
31 януари 2012, 12:36
0
0
Не познажам тази жена, но определено има добро излъчване! Тва е нещо много често срещано... Някой като излезе от Българския казан, другите със злоба да се опитват да го дръпнат надолу, а като не успеят, започват едни злословия и сплетничене! Лошо, хора, лошо!
Тази жена, като много други критикувани личности, се е заела със тежка задача, свързана с публично присъствие, и винаги ще се намерят глупаци, които да се обаждат неподготвени.
Аз лично и желая успех!
9
От Първо лице (действащ адвокат)
|
нерегистриран
31 януари 2012, 12:32
0
0
Познавам г-жа Иванова от Държавното Съдебно Изпълнение като почтен човек и перфектен профеионалист, който умело и с рядка човешка мъдрост върши работата си. Тя никога не е забравяла, че част от обекта на нейната професия са ХОРАТА и винаги се е стремяла да намери златната среда в отношението си със страните. Това се иска от един Юрист.
8
„частен” съдебен
|
нерегистриран
30 януари 2012, 23:07
1
-1
Българските частни съдебни изпълнители (ЧСИ) - верните кучета и еничарите на монополистите.
По принцип и по същество, относно така наречения „частен” съдебен изпълнител.
Няма „частен” съдебен изпълнител!
На основанието,че Конституцията не допуска частни съдилища!Така, както Конституцията не допуска и „частни” затвори! Тоест,„ частният съдебен изпълнител” е противоконституционен и нелегитимен.
Неговите действия са нищожни, не могат да пораждат и по никакъв начин, включително и под страх от санкция и/или принуда, да изискват и да налагат изпълнение. Западът краде България, а български слуги-еничари - частни съдебни изпълнители помагат на евроробството. Тя, нашата, цялата българската работа малко като във вица за онзи , когото го излекували да не се мисли за просено зърно. Който на въпроса на лекуващия лекар-как е, как се чувства, отговорил :”А, бе, докторе, добре съм, здрав съм. Аз знам ,че не съм просено зърно, ама не можах да разбера - той, петелът, дали знае?!”…
Та, Конституцията добре!
Ама петелът, дали знае?!”…
В държавите с развита демократична система и реално действащо правосъдие, важи и се прилага един от основните принципи на правото, утвърдени и развити още в древния Рим:
„На нищожността може да се позове всеки!”По всяко време и пред всеки!”Този принцип важи и у нас. Възпроизведен е в Конституцията.7
Жорко
|
нерегистриран
30 януари 2012, 22:35
1
0
Пълна трагедия!!!
Путин и Медведев са сополиви чавдарчета пред Него!
Браво, Жоре!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно